Workshops

 • ‘Van alles wat’ Krans

  ‘van alles wat’ krans.
  Kleurrijk, natuurlijk, ton sur ton, de keuze is aan u! Tijdens deze workshop maakt u een krans met alles wat u maar in de kast kunt vinden. Serviesgoed, vlinders, snoepgoed, applicaties, linten, vogels, natuurproducten, noem het maar op. De krans is er in verschillende maten. Deze workshop is inclusief een hapje en drankje en duurt 2,5 a 3 uur. Nu verlaagd in prijs: van € 45,- voor € 40,-

  Lees verder →
 • ‘Snoeperig taartje’

  Tijdens deze workshop maakt u een vrolijk taartje wat goed is voor de lijn! Alle materialen worden namelijk vastgeplakt. De basis bestaat uit lange vingers en een vintage kop en schotel, hierbij komt veel snoepgoed, maar ook bijvoorbeeld bloemetjes, vlinders, parels en nog veel meer. Deze workshop is inclusief een hapje en drankje en duurt 2,5 a 3 uur. Kosten € 35,-

  Lees verder →
 • Dromenvanger

  Zou het echt werken? Wie weet…
  U maakt van een ijzeren frame een vrolijke dromenvanger. Vol met van alles, of juist erg rustig en neutraal. Leuk met een belletje, vogeltje, vlinder of iets anders naar uw keuze. Leuk voor kinderen, maar dan wel onder begeleiding van een volwassene. Deze workshop kan voor volwassenen en kinderen. Deze workshop is inclusief een hapje en drankje en kost € 12,50,- per dromenvanger.

  Lees verder →
 • Lapjeskrans

  Tijdens deze workshop maakt u een krans van allerlei lapjes stof. Dit kan voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Niet nadenken, gewoon gezellig kletsen en frobelen en een vrolijk eindresultaat! Deze workshop is inclusief een hapje en drankje en is vanaf € 10,- per krans.

  Lees verder →
 • Hertenkop versieren

  Tijdens deze workshop ga je dit stoere hert van steigerhout pimpen. Beplakken met papier, schilderen, bloemen, linten, verzin het maar! Deze workshop kost € 35 per hertenkop, inclusief hapje, drankje en materialen. Voor meer info neem contact op via het contactformulier.

  Lees verder →
 • Kapstok versieren

  Tijdens deze workshop versieren we een houten herten kapstok. Deze workshop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De kosten voor deze workshop zijn € 15,-, inclusief kopje koffie/thee en wat lekkers. Duur: 2 uur.

  Lees verder →